logok

Üdvözöli Önt a Special Abrasive kft!

 

                Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk betoncsiszoló részlegünket. Vállalkozásunk ezen ága elsősorban ipari betonpadló készítéssel, csiszolással, polírozással, és beton szerkezet javítással foglalkozik, de lakossági ügyfeleket is kiszolgáljuk. Öreg, kopott repedezett a garázs padlója, a kocsibejáró, a terasz? A régi szurokkal kiöntött dilatáció széle letöredezett? Nem probléma! Vállaljuk régi beton felületek felújítását, kicseréljük a dilatációt! Az ország számos településén rendelkezünk referenciákkal! Ügyfeleinknél leggyakoribb probléma, hogy nagyteljesítményű gépjeink áram ellátásához nincs elegendő energia. Mi ezt is orvosoltuk! 3x63 A teljesítményű mobil aggregátorunkkal bárhol képesek vagyunk elvégezni a munkát.

              Úgy gondoltuk, hogy céljaink megvalósításához elengedhetetlen, hogy ügyfeleink a legnagyobb mértékben elégedettek legyenek az általunk végzett munkával. Ennek érdekében első lépésként a legkorszerűbb csiszoló és polírozó gépeket állítottuk hadrendbe.

              A minőség nálunk a legfontosabb szempont. Ezért kivitelező csapatunkat jól képzett, megbízható szakemberekből állítottuk össze, akik folyamatos továbbképzések keretében mindig naprakészek a legújabb technikai és technológiai újításokkal kapcsolatban.

              Folyamatosan bővítjük professzionális gépparkunkat, gondosan ügyelve, hogy a legmodernebb leghatékonyabb berendezések kerüljenek hozzánk. Az általunk alkalmazott technológia száraz és pormentes. A gépjeinken használt gyémánt szerszámok garantálják a legsimább, legcsillogóbb, legfényesebb felületet.

 Amit ajánlunk:

- Profi kivitelezés profi gépekkel
- Beton és természetes kőpadlók csiszolása, polírozása

- Műgyanta padlók előkészítő munkái

- Meglévő régi padlók felújítása, karbantartása

- Garancia az elvégzett munkára

- Az ország egész területén vállalunk kivitelezést

- Rövid határidők

- Versenyképes árak

- Komoly referenciák

"Célunk, hogy csapatunk az ország legmegbízhatóbb

és leg elismertebb vállakozásainak egyike legyen."